ארוחת בוקר מדהימה • בריוש במילוי גבינות ורוטב פסטו
בופה No Comments on ארוחת בוקר מדהימה • בריוש במילוי גבינות ורוטב פסטוהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- "התרגלנו לחיות בקרסולה בלתי נראית"
- יעל שבח: "גם לאלמנה וותיקה יש עוד דרך ארוכה"
- אזעקות חוזרות בצפון; נחשפה מנהרה במעבר רפיח | מתעדכן
- חוששים מפליטים מעזה: במצרים מגנים את כיבוש מעבר רפיח
- רגע של נוסטלגיה: הסופרת מנוחה בקרמן בשיחה מרתקת
תגיות
בריוש במילוי גבינות ורוטב פסטו
לבריוש: (כ-30 בריושים בינוניים)
20 גרם שמרים טריים
4 כפות חלב
4 כפות סוכר
6 ביצים
חצי קילו קמח
300 גרם חמאה רכה
אופן ההכנה:
מערבבים במיקסר בעזרת וו לישה את החלב, הסוכר והביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח והמלח ולשים מספר דקות.
מוסיפים את החמאה בהדרגה עד שהיא נטמעת בבצק. ממשיכים ללוש עד שהבצק נפרד מדפנות הקערה. חשוב שבמהלך הלישה הבצק לא יעבור את הטמפרטורה של 25-24 מעלות.
מכסים את הבצק ומתפיחים להכפלת הנפח.
טופחים על הבצק להוצאת האוויר ומשאירים לילה במקרר.
מחלקים את הבצק לכ-30 לעיגולים.
רוצים עוד מתכונים? בואו לעשות מנוי למגזין "בופה" היוקרתי
המרכיבים למלית:
150 גרם גבינת פטה מפוררת
200 גרם גבינת מוצרלה או צהובה מגוררת
100 גרם גבינת קצ'קבל מגוררת (לבחירה)
2 כפות גדושות רוטב פסטו
אופן הכנת המלית:
בקערה מערבבים את הגבינות ואת רוטב הפסטו.
הרכבת הבריוש:
משטחים מעט את כדורי הבצק, מניחים כפית של מלית במרכז ומגלגלים לכדור מושלם.
מניחים את כדור הבצק כשהחלק העגול המושלם כלפי מעלה בתבנית שקעים מסיליקון או מנירוסטה משומנת מעט או בתבנית מאפינס חד-פעמית.
מתפיחים חצי שעה נוספת.
מברישים בביצה מעורבבת עם כף שמן
אופים בחום של 180 מעלות כ-20-15 דקות.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.